Een Kleurrijk 2024

Een Kleurrijk 2024: Inspiratie voor je Interieur

De Oktober Woonmaand is alweer achter de rug. De Sint komt eraan en voor je het weet staat het jaar 2024 weer voor de deur!  Een nieuw jaar brengt altijd weer een frisse wind met zich mee.  Van kleurrijke veranderingen voor ons interieur, meubels en accessoires. Vergeet de standaard witte muren en maak je klaar om je leefruimtes te verven in jouw favoriete kleur. Laat je hier inspireren door de nieuwste kleurtrends en geef je huis een make-over die je elke dag laat glimlachen.

1. Zacht Blauw: Een Terugkeer van Frisheid

Blauw, lang gemist in onze interieurs, maakt een glorieuze comeback in 2024. De zachte tinten van bleekblauw brengen een gevoel van frisheid en luchtigheid in elke kamer. Creëer een ontspannen sfeer door te combineren met tarwekleur voor een strandachtig effect of ga voor een chiquere uitstraling met zacht grijs. Durf een stap verder te gaan en voeg een vleugje hemel toe door een subtiel blauw vlak op het plafond toe te voegen, waardoor je woonruimte een unieke charme krijgt.

2. Roze voor Elke Ruimte

Roze verovert de woonkamer. De kleur Sweet Embrace, een verleidelijke tint roze, is de kleur van het moment volgens Flexa. Combineer het met krachtige contrasten zoals stoer walnoothout en zwarte accenten voor een gedurfde uitstraling. Voeg behang toe voor extra textuur en of gebruik een contrasterende kleur voor een spannend effect, of kies voor een diepere roze tint voor een betoverend Marokkaans medina-effect. Met de kleur Sweet Embrace breng je het vakantiegevoel gewoon naar huis.

3. Fluor Future: Durf te Stralen

Voor degenen die van opwinding houden, is Fluor Future dé trend om te omarmen. Geen regels, alleen maar knallende kleuren zoals fluor roze en groen die je muren en meubels laten stralen. Je ziet al schilderij lijsten m=in fluor en woonaccessoires. Voeg bijvoorbeeld een neonlamp toe voor dat extra spicy futurisme. Speel met contrasten door een witte basis te combineren met opvallende meubels en accessoires, of ga voor gedurfde muren en gordijnen met neonverlichting tegen een donkere achtergrond voor een kunstzinnige sfeer. Durf te stralen in 2024!

4. Beige to Brown: Warmte en Kracht

Beige en zandkleuren izijn al een tijdje terug te vinden in onze interieurs, maar in 2024 geven we er een krachtige draai aan door bruin toe te voegen. Dit ton-sur-ton kleurenschema creëert een warme en uitnodigende sfeer, geschikt voor verschillende woonstijlen. Experimenteer met beige op de wanden en combineer het met terracotta kleuren, bruintinten en bijvooorbeeld donkerbruine meubels voor een gezellige warme uitstraling. Trek de kleur door naar het plafond voor een omhullend gevoel in huis. Beige to Brown brengt rust en stijl in elke ruimte.

Verf je Wereld met Flexa en Histor

Wil je deze kleurentrends in je eigen huis brengen? Laat je inspireren en verf je wereld met de prachtige paletten van Flexa en Histor. Of je nu kiest voor de zachte Sweet Embrace™ van Flexa of de grensverleggende Limitless (PPG1091-3) van Histor, maak van je huis een plek waar kleur en comfort samenkomen. Durf te experimenteren, durf te veranderen, en voel je thuis in de levendige wereld van kleur in 2024.

 

Tip: Combineer jouw kleur eens met behang, zoals beige/zandkleur gecombineerd met een roze behang van bladeren!

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.