Winter in de WoonMagazines

Winter in de WoonMagazines

Winter in de Woonmagazines: Inspiratie voor een sfeervol Thuis

Wanneer de winter zijn intrede doet, veranderen ook de pagina’s van woonmagazines. Het seizoen van knusse avonden bij de open haard en gezellig samenzijn in huis wordt weerspiegeld in de nieuwste interieurtrends en -stijlen. Dit jaar is de bohemian look, met zijn warme en eclectische uitstraling, bijzonder populair. Laten we eens kijken hoe de woonmagazines de winter sfeer in onze huizen brengen.

JAN Living

Donker en Kleurrijk interieur!

Winter in het WoonMagazines van Jan laat opvallend zien: Donker en kleurrijk!
Wat op valt in het magazine december 2023 zijn de donkere kleuren. Kleur speelt een uitgesproken grote rol in het interieur, tezamen met bonte prints.  Donker groen, donker blauw, diep oranje terracotta en chocolade tinten. Wil je meer lezen? Koop dan vooral dit woonmagazine vol inspiratie.

Magazines Wonen

Winter in de WoonMagazines

Warme Kleurenpaletten:

In de woonmagazines zien we een overvloed aan warme kleurenpaletten die perfect passen bij de winterse woonmaanden. Diepzwarte accenten, rijke terracotta nuances en aardse bruintinten worden gecombineerd met zachte linnen beige tinten, waardoor een harmonieuze en uitnodigende sfeer ontstaat. Deze kleuren worden vaak gebruikt in combinatie met luxe stoffen zoals fluweel en wol, wat zorgt voor een gevoel van comfort en warmte.

Ho Ho Home, bij VT Wonen
Winter in de WoonMagazines

Opvallend in de Vt Wonen is dat we hier ook een geweldige binnenkijker treffen met heel veel kleur en zwarte prints! Vooral het maken van grote statements springt er uit. Waar vooral durf en persoonlijkheid het interieur een unieke sfeer geven. Ben je benieuwd naar deze bonte en stijlvolle inrichting?

Tip: Kijk voor te gekke prints eens bij Motiflow, het platvorm voor designers.

vtwonen.nl

kinderkamer oyoy mini

Inspirerende Interieurs:

De woonmagazines tonen prachtige interieurs die de essentie van de bohemian stijl vastleggen. Van gezellige woonkamers met open haarden en zachte verlichting tot rustgevende slaapkamers met lagen van textuur en kleur, de winterlook is veelzijdig en inspirerend. Het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout en steen, in combinatie met zachte stoffen en warme kleuren, creëert een harmonieus en uitnodigend thuis.

Met andere woorden:

De woonmagazines bieden een schat aan inspiratie voor het creëren van een sfeervol winterthuis. Met warme kleurenpaletten, stijlvolle sierkussens, opvallende accessoires en inspirerende interieurs, is het gemakkelijk om de betoverende sfeer  in je eigen huis te brengen. Laat je inspireren door de nieuwste trends en maak van je huis een gezellig en stijlvol toevluchtsoord deze winter.

Winter in de WoonMagazines

bij Voque LIVING

Voque spreek ook over durf! No guts, no glory! Probeer, durf en denk ik grote gebaren. Opvallend is de Fluffy shopping page. Een bank met een schapenvacht, een harige zitzak en mahoniehouten kruk met lamp zitting.  Daarnaast glanst het gouden bestek je tegemoet voor de feesttafel.

Wat shoppen we bij de woonbladen?

De MUSTHAVES en de WANNAHAVES!

Hier vind je ONZE matching toppers om te SHOPPEN!


Lees meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.