Column

Column: Een Nieuw Begin

Hey daar, YFS Lifestyle-lezers!

Wat tof dat ik hier mijn allereerste column met jullie mag delen. Ik heb mega veel zin om maandelijks met jullie mijn gedachten te delen.  Wat gebeurt er allemaal op het gebeid van wonen, werken, kinderen, de hele mikmak.  Dus laten we gelijk beginnen!

Afgelopen weekend bijvoorbeeld bevond ik me weer eens in zo’n ‘ik-moet-nu-echt-de-boel-opruimen’ situatie. Ken je dat? Het moment waarop je beseft dat je huis meer lijkt op een doolhof van spullen dan op een oase van rust. Iedereen laat zijn of haar spullen slingeren en ik zei de gek, ben degene die overal achteraan loopt. Ik keek om me heen en dacht: het is tijd voor verandering. Nou ja, een doolhof is misschien een beetje overdreven, maar echt een lekkere plek voor onze spullen vinden! Dat ga ik doen!

Nu ben ik verre van een opruimgoeroe, maar ik geloof wel dat juist in die rommelige momenten de beste inzichten ontstaan. Dus, gewapend met goede moed en een paar stevige vuilniszakken, ging ik aan de slag. Alles wat ik tegen kwam en er niet meer toe deed of waar ik al heel lang niet meer naar heb gekeken is in de vuilniszak beland. Niet letterlijk alles, want ik heb ook een box voor de kringloop gemaakt.

Wat er gebeurde? Nou, laten we zeggen dat er een paar lege plekken ontstonden. En dat bedoel ik niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk. Het voelde als opgeruimd en heerlijk ruim, een nieuw hoofdstuk waarin alles eigenlijk zijn plek kon vinden. Waarom deel ik dit met jullie? Omdat ik geloof dat onze leefruimte meer is dan alleen vier muren en een dak. Het is een reflectie van wie we zijn en hoe we ons voelen. Soms wordt het even een chaos en ben je daarna vanzelf weer toe aan  structuur. Opruimen bleek voor mij dit weekend de stap naar een frisse start.

En weet je, dit stukje van opruimen is nog maar het begin. Ik ga jullie elke maand meenemen in de wereld van interieur, inrichting en alles daartussenin. Ik hoop dat mijn verhalen je inspireren om je eigen ruimte te ontdekken en te omarmen.

Geen idee wat er gaat komen, maar ik kijk er enorm naar uit om elke maand een stukje van mijn wereld met jullie te delen.

Tot snel!

Liefs Tiny

[/col] [/row]
Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.