Duurzame kinderkamer collectie

Duurzame kinderkamer collectie

Duurzame kinderkamer collectie

OYOY Living Design

Een Duurzame kinderkamer collectie? Waar moet je beginnen? Nou bij de collectie van OYOY en YFS Living voor de kinderkamer kom je al een heel eind.

Hoor je nu voor het eerst de naam OYOY Living Design en denk je, “Wat is dat?” Nou, dit merk is een super duurzaam designmerk voor de kinderkamer. OYOY maak hun collectie ook nog eens zo dat ze het oude en nieuwe samenbrengen in hun design. Dit doen ze op een manier die je zeker zal aanspreken. OYOY is gestart in 2012 door de Deense ontwerper Lotte Fynboe. Het is meer dan zomaar een merk. Het is een wandeling door herinneringen voor moderne gezinnen die het oude willen omarmen en het nieuwe willen ontdekken.

Hoe ziet de duurzame kinderkamer collectie er uit? Pure Deense eenvoud, zonder al te veel gedoe. Mooie kleuren, fraaie ontwerpen en uitstekende kwaliteit.

Groen en Duurzaam, Niet Zomaar Woorden

Milieuvriendelijk productie

OYOY wil groen zijn, duurzaam, en dat is wat we willen. Ze volgen de EU-regels voor chemicaliën, hebben certificaten voor textiel en zetten zich in voor milieuvriendelijke productie. Maar het gaat niet alleen om het milieu; ze zorgen er ook voor dat leveranciers zich houden aan regels over mensenrechten, arbeidsrechten, milieu en anti-corruptie. En, ze doneren zelfs aan WWF om dieren te helpen – pretty cool, toch?

 

Wandkleden kinderkamer
kinderkamer oyoy mini
Boho Kinderkamer

Toekomstige Plannen: 

Duurzaamheid en Samenwerking

Een duurzame kinderkamer collectie maken is niet eenvoudig en laten we eerlijk zijn, niemand is perfect. Maar OYOY maakt echt grote stappen om verandering aan te brengen als het gaat om duurzaamheid. Ze willen meer productie naar Europa verplaatsen, beter communiceren met leveranciers, topkwaliteit leveren, minder plastic gebruiken en meer certificeringen behalen. De OYOY Mini-collectie kun je vanaf nu ook vinden bij YFS Living. Deze keuze is door YFS gemaakt omdat de collectie en de manier van werken heel erg goed past bij de collectie van YFS. YFS produceert namelijk On Demand. Dit betekent geen voorraad en productie op het moment van een bestelling. Dit gebeurd op een dusdanige manier dat afval wordt beperkt tot het minimum.

Dus, waarom zou je voor OYOY Living Design gaan? Simpel. Ze geven om kwaliteit, denken groen, en zijn op een missie om nog beter te worden. Oh, en vergeet niet dat je die geweldige OYOY Mini-collectie kunt scoren bij YFS Living (de webshop van YFS Lifestyle Magazine). Perfect te mixen en matchen met de kinderkamerwanddecoratie. 🌿✨ En geloof me, die Mini’s kun je fantastisch combineren met de wanddecoratie voor de baby – en kinderkamer van YFS.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.