Tips voor een Trendy Badkamerinrichting

Tips voor een Trendy Badkamerinrichting

Praktisch en Stijlvol

Bij het samenstellen en inrichten van je badkamer is het niet alleen belangrijk dat de badkamer functioneel is, maar ook past bij jou en wellicht vind je het fijn om dit dan een beetje aan te laten sluiten bij de laatste trends.  Op het gebied van kleur en materiaal te zijn en veel mogelijkheden. Hier zijn aanvullende tips om jouw badkamer te transformeren tot een persoonlijke stijl van rust met een bohemian trendy twist.

Natuurlijke Kleurenpalet

Volg je de huidige trend met natuurlijke kleuren zoals zachte kleuren, zoals beige/zand en bruin en de natuurlijke elementen. Dan heb je direct een natuurlijk kleurenpalet te pakken. Deze tinten creëren een kalmerende sfeer en zorgen voor een tijdloze uitstraling in je badkamer.

Trendy Materialen

Integreer de nieuwste trends in materialen zoals hout, bamboe en de look van stalen deuren. Hout en bamboe voegen warmte en een organisch gevoel toe, terwijl stalen deuren en beton een moderne en industriële touch geven. Deze elementen kunnen naadloos samenkomen in jouw badkamerontwerp.

Slim Kleurgebruik

Breng het natuurlijke kleurenpalet tot leven door deze slim te gebruiken in accessoires, zoals handdoeken, badmatten en opbergmanden. Kies voor subtiele accenten die de algehele sfeer van de badkamer versterken. Kijk bijvoorbeeld eens naar witte en off white handdoeken, lekker groot of kies voor hamamdoeken. Deze geven gelijk een heerlijk vakantiegevoel.

Groen in Overvloed

Breng de natuur naar binnen door planten toe te voegen. Groene planten gedijen goed in badkamers en dragen bij aan een gezonde atmosfeer. Overweeg het plaatsen van enkele planten in trendy potten om een frisse en levendige uitstraling te creëren. Uiteraard alleen als er natuurlijk licht in de badkamer komt 😉 Is dit laatste niet het geval dan kun je ook kiezen voor mooi pluimen.

Wellness Treatment

Maak van je badkamer een persoonlijk wellnessoord. Overweeg het toevoegen van een luxe badkuip, zachte handdoeken, en geurige kaarsen om een ontspannende sfeer te bevorderen. Zorg voor voldoende opbergruimte om een opgeruimde en serene omgeving te behouden. Een mooi houten rek kan bevoordeeld heel goed dienen om jouw handdoek over te draperen en is gelijk erg sfeervol.

Opbergen in Stijl

wil je een beetje rust en order bewaken in de badkamer? Overweeg dan om te werken  met mooie manden. Een opgeruimde badkamer oogt niet alleen rustiger, maar je maakt ook efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte.

Accessoires en Decoratie

Heb je wel eens nagedacht over wanddecoratie of wandbekleding in de badkamer?Wellicht een idee voor een nieuw blog-artikel! Je kunt namelijk behang of muurcirkel terug laten komen in de badkamer. Zo maak jij jouw badkamer nog persoonlijker!

 

Lees voor meer inspiratie ook dit artikel:
De badkamer praktisch inrichten

Shop Bazar Bizar

Afbeeldingen en producten zijn afkomstig van de webshop yourfavouritestuff.com en zijn verstrekt door Bazar Bizar en OYOY Living Design. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site maakt gebruik van cookies om u een betere browse-ervaring te bieden. Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.